Merhabalar hocam,
Sürekli karsıma cıkan sacma sapan abugik gubidik egitimler var.
Yok bilmem web site yapma egitimi yok bilmem instagram kanal egitimi vs vs
Bu egitimlerin /90 ı cöp ve öyle pahalı degil zaten satılması bile sacma.

Baktım birisi bu egitimlerin satıcısı alası Maşallah adam her seyi biliyor AMA HERSEYİ .
İnstagram kesfet egitimi,youtube kesfet,web master olma,motivasyon egitimi vb.

Ne kadarda bilgili canım bu web master egitimine baktım abi public_html ne ise yarar diye egitim mi olur ?
Yaz hey cemi bu public_html ne ise yarıyor ?
cevaplasın yada dümdüz sorum vara yaz git youtube dan izle hatta biz nasıl ögrendik ?
ne site yapma hakkında bir sey var yok fpt ye dosya nasıl atılır yok domain nerden alınır vs.
ya örnek siteye baktım 5 tane claude ile ya oda emojiler ile ai oldugu cok belli su morlu ai arka planı var ya claude da bana site yap yazınca yapan insan bir emoji yerine svg kullan arka plan siyah vd olsun der.
Claude ile nasıl site yapılır onu satıyor.
yazıcan böyle böyle site yap yaptıgını ihs veya alastrydan (ihs önerim.) hosting atıcan bu kadar.

Bakın adam html css js php sql gibi bir egitim verse cok okey hayırlı satışlar dersin kaliteli bir sey olur ama adam claude ile nasıl site yapılır onu satıyor.
Lütfen Degerli hocalarım böyle sacma sapan SÖZDE EGİTİMLER satın ALMAYIN.

Sorun Aİ ya youtubedan izleyin üniverstelerin ücretsiz egitim videoları var mesela ben oradan ögrendim cogu seyi yotube dan izleyin buradaki soru varda sorun ama böyle altı üstü olmayan sacma sapan egitimler hem paranıza hem zamanınıza YAZIK.

Bu konuda haksız mıyım sizce ?