Öncelikle herkese merhabalar.
Biliyorsunuz ki otomotiv yedek parça sektöründe yüzlerce b2b ve milyonlarca ürün kalemi var.
Otomatik bot yapmak bana kalırsa ( denedim bir çok kez) ancak imkansıza yakın çünkü çok sağlam alt yapıları mevcut. Belkide benden kaynaklı olabilir ancak bir türlü veri çekip kafamdaki yazılımı yapamadım.
Ama bir script geliştirdim ve kurulumsuz chrome tabanlı tarayıcıların console bölümü üzerinde çalışıyor.
Mantık basit
B2b yi açıyorsunuz. Console kodu yapıştırıyorsunuz ve her scrool hareketinde verileri hafızaya alıyor. Sonrada indir dediğinizde .csv olarak sunuyor.
Ben bana lazım olan alanlar için geliştirmiştim. Ancak başka alanları çekmek isteyen olursa yardımcı da olurum.
Tamamen ücretsiz vereceğim. Yoruma bir teşekkür ederseniz benim için yeterli.
Ayrıca uzun satırlı sonuçların verisini çekmek için sürekli scroll kaydırmak zahmet. Sanal scroll yöntemlerini de aşabiliyor. Bu sebeple scroll yapmanıza da gerek yok.
Otomotiv yedek parça sektörüne iş yapanlara belki lazım olur diye düşündüğüm için paylaşıyorum.
Bu yöntemle toplu oem numaraları, liste fiyatları, ürün stok kodları, stok adları istediğiniz veriyi çekebilirsiniz.
LİNK: Bir teşekkür edene pm yoluyla ileteceğim. İsteyen istediği gibi kullansın.