Konu
Kendi İşinin "Patronu" OL! ⚠️
24-04-2026, 03:44:46
pale100
Konuma hoşgeldin,
SAAS kelimesini duymuşsundur elbet kısaca bende sana özet geçeyim tekrardan.
Alıntı
SaaS,
Software as a Service
(Yazılımın bir Hizmet Olarak Sunulması) ifadesinin kısaltmasıdır. En basit haliyle; bir yazılımı bilgisayarınıza kurmak yerine, internet üzerinden "kiralayarak" kullanma modelidir.
Buna sadece yazılım gözüyle bakmayalım, iş modeli olarak görebiliriz, sana uyurken para kazandıran her sistem bir SAAS modelidir.
Şimdi SAAS'ı öğrendiysek gelelim asıl meseleye;
Sana bir örnek vereyim İtem satış sitelerini biliyorsundur. Bu siteler satıcıyı ve alıcıyı tek bir noktada toplayıp komisyon alarak gelir sağlıyorlar. Sistemi sadece 1 kez kurdular ve şimdi çarkları kendiliğinden işliyor. Onlar uyurken bile sistem tam otomatik şekilde işlediğinden her saniye, her satıştan komisyonlarını kazanıyorlar.
Bende bu sektör için bir script geliştirdim, bu scripti satış hakları ile beraber satıyorum.
Şimdi sen şunu sorabilirsin: Zaten hazırda o kadar site var bizim site nasıl tutsun?
Cevap basit, ama birden fazla yanıtı var!
1. Bizim sistemimiz onlardan farklı. Onlar tek ürün satmaya ve manuel teslimat çalışmayada odaklandılar.
* Bizim sistemimiz tamamen stoklu teslimat ile çalışıyor. Onlarda toplu şekilde satın aldığın hesapları dışa aktaramıyorsun, müşteri kaybı! Bizde müşteri 1000 hesap aldı diyelim siparişlerim kısmından tek tuşla tüm hesapları veya istediklerini dışa aktarabilir.
2. Tasarımımız onlardan çok daha gelişmiş, ve müşteri odaklı.
* Onlar müşteriyi gereksiz detaylarla boğarken biz psikolojik olarak düşündük, olabildiğince sade ama göz alıcı bir tasarım dizayn ettik. Herşey basit, sade ve anlaşılır.
3. Satıcı ve Alıcı sisteminde Gelişmiş İtiraz (Telafi) sistemimiz var!
* 1. aşamada itiraz talebi satıcı tarafından çözülmeyi bekliyor, satıcı çözüm bulmazsa, admin müdahil oluyor ve çözüme kavuşturuyor.
.................................................. .....................Bu liste uzar da gider =)
Ben artık pale100.shop'u açtığım ve Proxy, SMS Onay, Lisans & Ekibime ait diğer hizmetleri verdiğimden ve oraya yoğunlaşmam gerektiğinden artık bu sistemi kurmak için vakit ayıramıyorum.
Scriptin benden, satış haklarıyla beraber ve sana 2 seçenek sunuyorum.
Ya bu scripti sat, ya da kendi siteni kur sana özgü tasarımınla SAAS modelini bugünden yarat!
DEMO =)
Affa v1.0 | Kurumsal Hesap Satış Platformu
Kullanıcı adı =) admin
Şifre =) 123
Admin Panel :
Admin Dashboard | Affa v1.0
ÖZELLİKLER
Satıcı, Alıcı, Admin Rütbe Sistemi
Stoklu otomatik teslimat Sistemi
Kendine Has Özgün Tasarımı
Hesap, Oyun veya Dijital bütün stoklu herşeyin satışını yapabilme.
Gelişmiş Admin Paneli
Çeşitli Gelir Modelleri (Satışlardan komisyon alma, ilanlara eklenen badgelerden ücret alma(Vitrin İlan, Sponsor İlan vs.) herşey tamamen otomatiktir satıcı ilan eklerken veya düzenlerken otomatik bunu site içi bakiyesi ile satın alır.)
Çeşitli Ödeme Entegrasyonları (Paypal, Shopinext, BankaHavale, Cryptomus(Kripto Ödeme için), Paytr)
Satın alınan hesapları toplu şekilde müşteri dışa aktarabilir
İtiraz sistemi ile hatalı hesaplar için müşteri itiraz talebi oluşturabilir, satıcı otomatik stoktan telafi verebilir veya iade yapabilir. Anlaşmazlık durumunda müşteri sohbete yetkiliyi davet edebilir Yetkili geçmişi inceler satıcı haksızsa müşterinin bakiyesini satıcıdan tek tıkla kesip iadesini yapabilir herşeyi düşünülerek kodlanmıştır =)
Hepsini buraya yazmam günler sürer ama en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Satış hakları ile beraber alan kişiye 1 ay boyunca ücretsiz destek sunulacak.
Scripti satın almadan, şunu eklerseniz alıcam, bunu eklerseniz alıcam gibi tekliflerle gelmeyin. Satış haklarıyla alan kişi ek özellik talebinde bulunabilir. Talebi değerlendiririz, zaman alıcak işlerde fiyat teklif ederiz uygunsa işleme alırız. Açık kaynak teslim edileceğinden isterse başka yazılımcıda bulabilir.