Herkese merhaba. 2013 yılından beri
www.444host.com üzerinden kullandığım domain vardı, her sene ödemesini yapıp yıllık yeniliyorum. Bu sene yine 16 nisanda süresi dolmuş fark etmedim. 20 nisanda Yenilemek için 444host'a girdiğimde giriş yapamadım bende google üzerinden aratınca
www.444vps.com.tr çıktı. Oraya girdim şifre sıfırladım girdim benim domain 444vps'te. Aynı gün ödeme yaptım yeniledim fakat domain üzerinde hiçbir işlem yapılamıyor. Name server girmem lazım yok. Ödeme sırasında mail orderın pixoof technology ltd üzerinden çalıştığını görmüştüm. Araştırdım
www.pixoof.com'u buldum (pixoof technology ltd sanırım ingilteredeki şirketleri). İletişim kısmı 444vps ile aynıydı fakat telefon numarasına ulaşılmıyordu. O İletişim numarasından whatsapp açık olduğu için yazdım, 444vps sizin mi, Yaptığım ödeme Pixoof olarak görünüyor dedim Evet bizlere ait nasıl yardımcı olabiliriz Melih Bey?, Uzun süredir deaktif o web sitemiz normalde dediler. Bende name server değişikliği yapacağım yapamıyorum dedim ilgili domaini verdim, kontrol edelim dediler bir daha cevap yok. R10 üzerinde şu konuyu
https://www.r10.net/off-topic/437578...olun-sonu.html görünce buradan sorup fikir almak istedim. Herkese şimdiden teşekkürler.
Firma çözüm için tarafıma ulaştı