Hepsi 1 2 ay kullanılmış yeni ürünlerdir. Güzellik merkezinde kullanılıyordu. Satıcı hızlıca toptan elden çıkarmanın peşinde. Ben de belki buradan birinin işine yarar diye konu açmak istedim. Adana da görüp bakmak isteyenler bana ulaşabilir. Gelmeden video atmamı isteyen olursa onu da gönderebilirim. Satıcının en büyük isteği TOPLU ALIM yapabilecek kişilerdir. Öncelik hepsini alacak kişilerindir ama en azından ürün altındaki adet sayısına göre toplu alabilecek kişiler de yazabilir.
TEKLİFİNİZİ LÜTFEN PM ATIN.
Konu kuralları gereği toplu fiyat belirtiyorum: 250.000TL siz tek tek veya takım almak isterseniz onun için fiyat teklifinde bulunabilirsiniz.
24 ADET --------- 6 ADET -------- 6 ADET ----------------- 2 ADET ---------- 1 ADET --------------- 6 ADET ---------------- 20 ADET ------------------------ 6 ADET ---------------------- 20 ADET --------------- 1 ADET --------------------- 2 ADET ------------------------ 1 ADET -------------------------- 6 ADET ------------------------------- 4 ADET ------------------------------ 1 ADET ------------------------ 11 KAMERA SİSTEMİ --------------- 1 ADET İLETİŞİM İÇİN PM ATABİLİRSİNİZ.