A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay Zekaya sordum şimdi Flet daha kolay ve sadeymiş.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlarda umarım yorum yaparlar.
Aslinda Kivy zor degil ama ben fazla isinamadim.
Kivy'de kivymd paketini yuklersek guzel tus takimlari arayuzler geliyor ama ben kullanmamistim.
Kivyde 200 maci ayni ekranda gostermek istedigimde uygulama cok kasiyordu bu yuzden, recyleview denen bir sistemi ogrenmek lazim bu gorunen veriyi renderliyor ve kasmayi onluyordu. Sanirim dokunmatik uygulamalarda oyunlar icin Kivy daha onde. Bu arada Kivy programinin buildozer ile derlenmesi de bir problem.

Flet gelirsek cok sonra cikti ama bunda bildigim kadariyla web uygulamada yapabiliyorsun, daha basit.

Ben kivy kullanirken uygulamaya reklam koyamadim resmen kivmob diye bir paket vardi ve tarihi gecmis ve admob reklamlar cikmiyordu hala duzeltmediler, biri bu paketi modifiye etmisti de oyle halletmistim.

Flet merak etmiyor degilim. Ozellikle uygulama konusunda rekabet ne kadar fazla olsada bir web projeyi Django'da hayata gecirmekte kolay degil. Html css bootstrap Django ve azda olsa javascrit bilmek lazim. Sanki uygulamalar ile sonuca ulasmak daha kolay gibi geliyor ma tam da emin degilim. Sonucta tek flet ve Kivy bilmekle android uygulamalar yapilabiliyor.