- İlk başta göze çarpanlar;
- Yazı stili hem çok küçük hem çok silik kalmış birçok yerde
- Anasayfa Orta kısımdaki ve ürün sayfa iç kısımlardaki ikonları konsept olarak stile uygun olmamış, Gerçek Deri, El Dikişi, 600 TL Ücretsiz Kargo, El İşçiliği vs yazan yerler
- Sepet butonunun içindeki ikon stil olarak olmamış
- Anasayfa en üstteki duyuru kısmında dönen yazılar çok küçük
- Anasayfa girişteki banner alanı ve Hakkımızda kısmındaki banner alanında deri atölye ve işçilik konseptli görsel eklenmesi tavsiye edilir.
- Hediye ambalajda seçenek olan Mühürlü Ahşap Kutunun görselini göremedim
- Ürün Kişiselleştirme de çıkan Sıcak Baskı ve Lazer Kazıma, birkaç yerde veya ürün görseli içinde temsili bir ürünün gerçek yapılmış hali örnek görsel olursa daha iyi olur.
- 600 TL + ücretsiz yazıp ürünler mesela cüzdanlar 550 TL olması olumlu bir etki bırakmıyor
- Özel tasarım sipariş alıyor musunuz mesela?
- Ve set olarak da çalışmalar düşünebilirseniz erken biraz ama mesela saat kayışlı, anahtarlıklı, cüzdanlı, kemerli vs setler Babalar Gününe hoş olacaktır
- Deri ürünlerde şimdi Pet sahipleri de kişiselleştirilmiş Kimlik Cüzdanı seviyorlar, belki markalı, logolu vs tasarımlarla Veteriner Klinikleri için toptan anlaşmanız olabilir.
- Favicon da görünen mor şimşek hiç konseptinize uygun değil
- Hediye olarak bahsedilen Anahtarlık örneği göremedim
görüşleriniz için teşekkür ederim. Henüz yapacağım düzenlemeler varsizin Önerlerinizi de göz önünde tutacağım. Ekleyeceğim ürünler de var ama yenir yandan da diğer siparişler fırsat buldukça sitede de güncelleme yapıyoru .
özel sipariş yoğunluğuna göre alıyorum.
bazı görseller logom favicon vs ekleyeceğim kısa zamanda. Yorumlarınız için teşekkürler