7 Nisan'dan beri kullanıyorum. Bir süre trendyol tarafında e ticaret yürütüp kar/zarar başta olmak üzere Shopify yada Amazon'dan alıştığım verileri rahat bir şekilde göremediğimden trendyol tarafındaki ticaretim kontrolsüzlük ( sistemin karışık ve net bilgileri tek bir portalda göstermemesi shopify ve trendyol karşılaştırmalı görselde de görüleceği üzere) sebebiyle durmuştu. @NetHunterz;hocamın ilk konusunu görüp deneme aldım. tool'a neredeyse her hafta bir güncelleme geliyor şuda olsaydı dediğim ne varsa ekleniyor ( trendyol tarafında kullanıcı deneyimi sorunu ortak olduğundan ) sonuç olarak 15 günlük deneyimim sonucunda şunu diyebilirim bir dashboard olsun gün gün ,hafta hafta ,ay ay karşılaştırma yapayım istiyorsanız , ürünlerinizin kar/zarar analizini görmek istiyorsanız , iadelerinizi takip etmek detaylı bilgiler, istatistiklerini görmek istiyorsanız, faturanız, kdv'niz, hakedişleriniz, buybox kontrolünün sağlanması, gelir gider tablolarınızı incelemek istiyorsanız bu toolda tamamını bulabilirsiniz. daha da ileri gittiler ve ai asistan özelliği getirdiler bu ne işe yarıyor müşteri sorularınızı görüp hazır cevaplar ekleyebiliyorsunuz. gün sonu raporu alabiliyor , tek tıkla excell listesi halinde ürün yükleme işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. mağaza puanı kısmında sizi 9 puan üzerine çıkarak herşey toolda yer alıyor.