Hocam senin en büyük sorunun ne Dünya ne Jüpiter, ne kadının seslendirmesi ne cart curt.
Videolarını incelemek için her seferinde bakıyorum ama videoları kapatmam maksimum 10 saniye sürüyor. Bunu üzülerek söylüyorum.
Acilen o titreşim sorununu çözmen gerekiyor. Vertigo varmış gibi hissediyorum, AŞIRI rahatsız edici.
Merhaba hocam, bahsettiğiniz sorunu çözebiliyorum ancak üretim süreci yaklaşık 10 kat uzuyor.
Şu an kullandığımız varsayılan otomasyon algoritmasında ortalama 2-3 saatte bir içerik üretiliyor.
Ken Burns efektini isteğe bağlı olarak açıp kapatma seçeneği ekledim (titremenin ana nedeni olan efekt)
Lip sync tarafında ise en uygun API servislerinde saniye başına yaklaşık 0,033 $ gibi maliyetler söz konusu. Bu da 1 dakika için yaklaşık 2$ denk geliyor bu rakamları neredeyse hiç kimse kabul edilebilir bulmaz.
Bu yüzden HeyGen Creator aboneliği alıp doğrudan platform üzerinden üretim yapmak ve capcut üzerinden manuel düzenleme yapmak daha mantıklı görünüyor. Bu özelliği şimdilik pas geçmeyi düşünüyorum.
Ayrıca karakterli ve karaktersiz senaryo seçeneklerini de ekledim.
Önerileriniz olursa dinlemek isterim.