Nertus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nedenlerini de açıklar mısınız?
Hem senin cephenden bakıyorum hem de müşterinin cephesinden bakıyorum. Az buçuk tasarım, markalaşma süreçlerine ilgim olduğu için emeğinizin yeterli seviyede olduğunu düşünmedim. Eğer tasarım sizi belli seviyede tıkıyor, geliştiremiyorsanız onu müşteriye sunarken dolu dolu göstermeniz gerektiğini düşünüyorum. Ki mockup tasarımı da çok düz ve logonun orantısı yetersiz. Amblem çok başarılı buldum fakat onu kareler içine sıkıştırmayıp özgür bıraksanız daha iyi olurdu. Tasarımda az şeyle çok şey anlatmak gerekir fakat kuş ile anlatmak pek mümkün değil. Belki zeytin dalı olanı biraz daha geliştirip sunulabilirdi. Font seçimi ve K harfinin uzatılması olmamış. 'Yöresel Ürünler' i logo ile bütün yapmak yerine ayrı bir konumda belirtmek ve logoyu en az bilgiyle sunmak iyi olurdu. Kavanoz etiketinde arkaplanda bir desen ya da zeytinin yetiştiği yöreyi ya da doğayı temsilen bir görsel olsa güzel olurdu. Wefood markasının tasarımları örnek olabilir belki. Rakiplerden ilham alarak geliştirmek iyi olabilir.