Merhaba R10 ailesi,
Sizlere, pasif gelir kanalları (Faceless YouTube Channels), TikTok ve Instagram Reels hesapları için aylarca üzerinde çalışılmış, Playwright ve FFmpeg gibi güçlü altyapılarla desteklenen tam otomatik yapay zeka video üretici botumuzu sunmaktan gurur duyuyorum.
İçerik bulma, senaryo yazma, seslendirme, görsel üretme, arka plan müziği ekleme ve altyazı senkronizasyonu gibi günlerinizi alacak işlemleri tek bir komutla saniyeler içinde halledin! Botumuz tamamen açık kaynak kodlu olarak teslim edilecektir.
🌟 Neler Yapabiliyor?
- 🧠 Akıllı Senaryo Üretimi: Kategori seçin veya kendi konunuzu belirleyin, yapay zeka sizi tekrar etmeyen, izleyiciyi ekranda tutacak (hook) profesyonel senaryolar yazsın.
- 🗣️ Gerçekçi Seslendirme: Robotik seslere son! Duygu yüklü, nefes alan, profesyonel seslendirmeler.
- 🌍 Çoklu Dil Desteği: Tek botla tüm dünyaya içerik üretin. Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca dillerinde kusursuz destek.
- 🎬 Otomatik Sinematik Görseller & Geçişler: Metne uygun yüksek kaliteli görseller üretilir ve pürüzsüz geçiş efektleriyle (Ken Burns, Fade vb.) birleştirilir.
- 🎵 Telifsiz Müzik ve Karaoke Altyazı: Konunun ruhuna uygun (Gizem, Motivasyon, Tarih vb.) telifsiz BGM otomatik bulunur ve kelime kelime senkronize "Karaoke" altyazılar eklenir.
- 📱 Çift Format Desteği: İster 16:9 yatay uzun YouTube belgeselleri, isterseniz 9:16 dikey Shorts/Reels/TikTok videoları üretin. Toplu üretim (Batch Job) destekler.
- 🎮 Oyun Kanallarına Özel: Minecraft, Roblox, PKXD gibi oyunlara özel "oyun içi UI (HUD)" tasarımı ve özel prompt yapıları!
- 🎁 Otomatik YouTube Paylaşım Botu (Opsiyonel): Üretilen videoları tek tek yüklemekle uğraşmayın! İstenildiği takdirde, oluşturulan içerikleri YouTube kanalınıza otomatik olarak yükleyen paylaşım botu da sistemle birlikte uygun fiyatlandırma ile verilecektir.
OTOMASYON İÇİ GÖRÜNTÜ
📦 Teslimat, Kurulum ve Fiyatlandırma
Bot, yazılım bilgisine sahip olan/olmayan herkesin anlayabileceği şekilde tasarlanmıştır.
- Açık Kaynak Kod:
Bot şifrelenmemiş, %100 açık kaynak kodlu (Open Source) olarak size teslim edilir. Kodu dilediğiniz gibi inceleyebilir ve kendi projelerinize entegre edebilirsiniz. - Üretim Hızı ve Performans:
Sistem bulut tabanlı değil, doğrudan sizin yerel donanımınız üzerinden çalışmaktadır. Bu nedenle (özellikle video render aşamasında) saniye veya dakika bazında net bir üretim süresi garantisi verilememektedir. Süreç, tamamen bilgisayarınızın işlemci (CPU) ve ekran kartı (GPU) kapasitesine bağlı olarak değişiklik gösterecektir.
Otomasyonu satın aldıktan sonra ek bir ücret ödemem gerekecek mi?
Otomasyon sistemini edindikten sonra tek düzenli gideriniz Supergrok kullanımı için olacaktır. Bu erişimi de çeşitli forumlar üzerinden oldukça cüzi miktarlara kolaylıkla temin edebilirsiniz. Sistemimize entegre olan diğer tüm API'ler tamamen ücretsizdir. Kısacası, ayda ortalama sadece 250 TL gibi düşük bir bütçeyle, sistemimiz üzerinden dilediğiniz kadar, sınırsız içerik üretmeye devam edebilirsiniz. - Lisans ve Satış Hakları:
Bu bot ile ürettiğiniz tüm videoların ticari hakları size aittir; R10 üzerinden veya farklı platformlarda bu videoların satışını özgürce yapabilir, kendi müşterilerinize hizmet verebilirsiniz. Ancak botun kaynak kodunu (yazılımı) başka platformlarda veya R10 üzerinde satmak isterseniz, kod altyapısı üzerinde en az %70 oranında köklü değişiklik/geliştirme yapmış olmanız gerekmektedir. Birebir veya ufak değişikliklerle tekrar satışına izin verilmemektedir. - Sürekli Gelişim:
Bu proje kapalı bir kutu değildir, aktif olarak sahada kullandığım bir sistem olduğundan sürekli olarak geliştirilmekte ve yeni özellikler eklenmektedir. - Kurulum Dosyaları:
Satın alımdan sonra, kendi bilgisayarınıza rahatça kurabilmeniz için gerekli tüm dosyalar ve detaylı, adım adım hazırlanmış Kurulum Kılavuzu tarafınıza iletilecektir.
🛠️ Anahtar Teslim Kurulum İster Misiniz?
Kılavuz ile uğraşmak istemiyor, “AnyDesk / TeamViewer ile bağlanıp bilgisayarıma tüm kütüphaneleri ve sistemi siz kurun, çalışır halde teslim edin” diyorsanız, ekstra 500 TL hizmet bedeli ile kurulum tarafımca sağlanmaktadır.
Aklınıza takılan her türlü soru için konu altından veya PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Herkese bol kazançlar dilerim!