merhaba arkadaşlar baybars rent a car sahibi olarak programı yaklasık 2 haftadır kullanmaktayım burdan geri bildirimde bulunmak istedim
öncelikle haritamızda spam vardı program sahibi arkadas öncellikle bu spamı kaldırmak için elinden geleni yaptı eline saglık 1 hafta içinde spamda cıktı harita
bu sürec içinde belirli aralıkla hit botunu bastık istatistik olarak yansıdı ve algoritma bizi yukarı taşıdı şirket telefonlarımız çok sükür aramlar almaya başladı burda birazda aldığınız proxy firması da önemli benim tasviye her hafta proxy firmasını değiştirmek
program haftalık olarak google baglı olarak güncelleme aldı hocam sagolsun güncellemelerimizi gönderdi
3 haftalık deneyimlerimle programdan gayet memnunum ve iş yapıyor kendilerine teşekkür ediyorum
teşekkur ederim hocam güzel yorumlarınız için programımız son güncellemesi ile google guvenlık duvarlarına takılmadan sorunsuz şekilde işletmelerinizi yukarıya taşımaya devam etmektedir. Programımız hakkında detaylı bilgi ve test etmek isteyenler yazabilir