Çoğu kişi bu yöntemi biliyor; bilenler de gidip 1000 dolara itiraz etmeden hesabı açarım diye davranıyor. Eskiden böyle bir şey yoktu. Şu an herkes neredeyse para için her şeyi yapacak durumda.
Ben size bu yöntemi paylaşıyorum. İtiraz etmediyseniz bir deneyin. Kural ihlali vb. durumlarda bazen işe yarıyor. Bu şekilde bayağı hesap açtım; ancak her zaman olmayabiliyor, biraz da şans işi. Aslında Instagram son 1 yıldır yapay zeka konusunda bayağı gelişti. Hesaplar sürekli otomatik kapanıyor. Cihazınızda fazladan bir hesap açtıysanız, 1 gün sonra, 5 ay sonra ya da 1 yıl sonra bile işaretlenip otomatik ban yiyebiliyorsunuz. Yani çoğu zaman sizin bir suçunuz olmuyor.
Ben yöntemi paylaşıyorum; deneyin. Gelişmeleri de konu altına yazın, cevaplarım. Faydalanmak isteyenlere de yardımcı olabilirsiniz.
Herhangi bir VPN indirin, Almanya sunucusu olması yeterli. Bağlandıktan sonra Chrome veya Brave kullanın ve gizli sekme açın. Ardından itiraz edin. İtiraz ederken asla daha önce gönderdiğiniz kimlikleri kullanmayın. Örneğin, pasaport attıysanız aynı pasaportu tekrar atmayın. Onu bile işaretliyorlar. Bunu bir butik hesabında kimlik gönderirken fark ettim; gerçekten kimlikleri bile işaretliyor.
Temiz bir pasaport veya ehliyet kullanabilirsiniz. Başkasının kimliğini de kullanabilirsiniz; ancak göndermeden önce sizden selfie isteyecek. Yani fotoğraf yüklemeniz gerekecek. Kimlikteki fotoğrafla attığınız selfienin yüzü benzemeli. Örneğin o kişi sizseniz, kendi fotoğrafınızı ve kimliğinizi göndermelisiniz. Vesikalık fotoğraf da o yüzle uyumlu olmalı, yoksa yine ban yiyebilirsiniz.
Bu anlattığım yöntem IP banı, kural ihlali veya cihaz banı yiyenler için. Eğer hesabınız cinsellik vb. sebeplerle kapandıysa yazın, temsilci ile açtırma konusunda yardımcı oluruz. Ücret aralığı 15002000 dolar civarıdır. İyi forumlar.
hocam temsilci konusunda yardımcı olabilir misiniz?