arkadaşlar size kısa bir yazı yazayım. bunu herkez okulsun. benim kısa zamanda yaşadığın tecrubeler.

ilk önce host aldım. baktım ki host tanesi 20 ila 40 YTL dedim elimde var 20 site bu şekil olmaz. daha sonra caner beyin resellerini gördüm. hemen ucuz diye aldım. resellerin daha ne olduğunu bimiyordum bile. neyse ilk aldığım zamanlar siteler ara ara kapandı. bana bu durumun gececeğini söyledi. düzeldide.

daha sonra gidip 150 YTL ye script aldım. alan adı falan. süper bir seo. link değişimi yaptım ettim site güzel yerlere geldi. tam kazanmaya başlayacaktım. site 5 gün gitti. taşımamı ne vardı. 5 gün sonun da siteler geldi bu sefer domain banlandı.

neyse daha sonra dedim herhalde reseller bu şekil bişe. gidip gidip gelir. bir arkadaşa sordum. senin reseller vardı başka firmadan. sende sıkıntı çekiyormusun. bana dediği şu. abi çekiyorum. dedim tamam demek sorun bizde değil, her resellerde sorun olur. dedim ee en son ne zaman kapandı. dedi abi 2 ay önce kapadı 1 saat bakaım varmış. daha da kapanmadı. ama 2 saat kapanması kötü oldu. dedim sen ne diyon bizim ki her hafta bir yerden patlak veriyor. işte bunun sonunda bende başka yerden reseller aldım. ve şimdi çok rahatım. hem hızlı hemde daha ucuz.

caner bey iyi insana benziyor. ilk başta ki iyi niyetli tutumu beni etkiledi. belkide hep aksilikler caneri buluyor. Allâh yardım etsin. inşallah bu durumdan kurtulur ama canerin şanssızlığı benim durumumu etkilememeli. ben iş yapıyorum. bu şekil git gellere zaman harcayamam.

zülfü livan ettik ise af ola