HayroLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardan beri isminizi & soyisminizi daha önce çalıştığınız firmayı, daha önceki firmalarınızı ve şuan mevcut firmanızı ayrı seviyorum
Çok teşekkür ederim Bilmükabele.

Kimse sorun olsun istemez, buna veri merkezi de veri merkezinden hizmet alan hosting firmasıda, hosting firmasının müşteriside dahil. Herkes sıralamayla birbirinden hesap sorar, buda gayet haklı bir eylem
Ama bazı şeylerin önüne geçemiyoruz.

Mars'ın backbone router cihazında donanımsal problem mevcut. Bunla ilgilide tedarikleri yaptıklarını, beklemede oldukları süreçtede yedek cihazlara yük dağılımı yaptıklarını belirttiler.

Biz 8 yıldır aktif olarak çalıştığımız veri merkezinden Mars'a kısa bir süre önce geçtik. Geçiş esnasında tüm herşeyi yeniledik. Network ekipmanı olsun sunucular olsun milyonlarca TL yatırım yaptık. Tabi ki bunu kesinti yaşamak için yapmadık. Biz bu kesintiyle full BGP routing noktasında eksiğimizin olduğunu farkettik ve artık yapmamız gerek dedik. Tek bir iple kuyuya inmenin mânası yok. Bunla ilgilida yeni bir cihaz temini yaptık bugün. Kısa bir süre içerisinde hem Mars'ın hemde bizim tarafta Mars'dan bağımsız kalıcı bir çözüm yapılacak.

Sevgiler, saygılar.