Hallettim arkadaşlar çok teşekkürler çözümü ise tefeciye gitmiş 20 bin almış 36 bin TL karşılığında Allah yardımcısı olsun ne diyeyim 🤷🏻

rosered adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün bunu yaparsan seni çok uğraştırır, bu kişiyle aran bozulsun dostum sana hiç faydası olmaz. Gururu olmayan adamdan adamo lmaz.
ozgurmd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sende ondan iste hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kredi faizli olduğu için dinim gereği çekmek istemiyorum diyebilirsiniz. Buna kimsenin karşı geleceğini zannetmiyorum.
csfrag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır diyebilirsin. Çekmiyorum ve bu konular için beni arama. Kestirip at engeli bas kardeşim. Adam kumar oynuyorsa senden önce emin ol bir kaç kişiden daha kredi çekmiştir.

Bazen de şey diyor insan, tamam alıp kurtulim, ödemezse ben bakarım vb. kardeşim bu 3 kağıtçıların taktiği bu. ilk etapta ufak alırlar borcu. Zamanında ödemeyi yaparlar. En son büyük alırlar ondan sonra borcu ödemezler, sen ödersin. O yüzden aklını başına topla. Zaten param yok diyorsun. Bir de üstüne borçlanma.
cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
görsel atarsan benim tanıdık var ben senin adına krediye başvurayım der. En iyisi ben elimde olsa sana vereyim kimseye kefil kredi veremem kusura bakma bu konuda ısrar etme engellerim de. Benim şuan piyasadan 1milyon alacağım var. Kendimden çoluktan çocuktan saklıyorum millet istiyor veriyorum sonra alamıyorum üzülüyorum. Zamanı gelince üzüleceğine peşinden kes yapabilirseniz iyi olur. Ben yapamıyorum inşallah sen yaparsın.
Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kumar oynayan adam değil para selam bile verme.

Hayatının her anında mutlaka canını sıkacaktır bu tipler, engelle geç.
ledci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 seçenek var,
1) kusura bakma durumlar bildiğin gibi değil ,çok kötü bir şey oldu kimseye anlatamıyorum .... olayı var diye hikaye uydurun
2) samimiyet durumunuzu bilmiyorum eğer borç verebilecek kadar yakınsanız istediği miktarda borç vermeyin. örnek olarak sizden 50K borç istediyse, 5-10K verip başınızdan savabilirsiniz. en kötü ihtimalle borcunu ödemez, 5-10K gider ve sizden hayatı boyunca borç istemeye yüzü olmaz. olurda tekrar borç istersen önceki borcunu ödemediğini hatırlatıp yollarsınız.
Python7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İddaa oynuyor diyorsunuz öyleyse yaklaşmayın bile.
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi çekerseniz üstüne faiz binecek.
Param yok. Kredi çekersem faiz binecek üstüne diyin.
ArasTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır diyin, borcum var telefon alcam pc alcam araba alcam vs uydurun bişiler geçiştirin çekeriz ederiz gibi şeyler kullanmayın borcum var diyip bırakın istediği kadar konuşssun istediği kadar sizi kötü bilsin boşverin
DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
17 yasimda bir arkadasima 100 lira borc verdim. Simdinin 3000 lirasi falan herhalde. Neyse ki erkenden ogrendim kimseye borc vermemem gerektigini. İligini somurur bunlar. Hele kumar bagimlisi, azla yetinemeyip kolay yoldan, emeksiz para kazanmaya calisip zenginlere ozenenler ailemde de var pislik insanlar.
skurtoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ing, akbank, yapıkredi herşey olumsuz atabilirim.Kredi, kredi kartı, nakit avans, eksi bakiye
rodokarde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonradan kötü olmaktansa şimdiden kötü olun. VERMEYİN...
Emreabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AKLI OLAN borç vermez. Kendi paranızın dilencisi olursunuz sonra siz kötü olursunuz.
Borç verdiğim çocukluk arkadaşım dışında hayatımda sadece tek bir kişi geri ödedi onun dışında hiç kimse borcunu ödemedi.
baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
😂😂😂
kurtkolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka kredi vermiyorsa ona bir bildiği vardır.
BERK34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akraba akbabadır.
xCafune adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 öder 2 öder ama sonunda patlar babamın oğluna bile vermem gözümden çıkaramacağım parayı.Bu hayatta 1 kez darbe yedikten sonra mümkünatı yok.Şunu da söyliyim sen gerçekten kendi paranın dilencisi olursun hiç macera arama ben şu an o durumdayım kendi paramın dilencisiyim millette utanma arlanmada yok yalan söylüyorlar sallıyor parası olsa bile vermiyor.