Selamlar,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım, tamamen
ücretsiz ve açık bir proje olan
AksoyMail'i sizlerle paylaşmak istiyorum. Amacım, küçük işletmelerin ve freelancer'ların dakikalarca uğraşmadan, her bir alıcıya özel hazırlanmış profesyonel tanışma e-postaları gönderebilmesini sağlamak.
Proje Ne Yapıyor?
Kısaca:
Excel/CSV listeni yüklüyorsun, AI her kişiye özel bir tanıtım e-postası yazıyor, sen de onaylayıp tek tıkla gönderiyorsun.
Tipik kullanım akışı:
- Kendi profilini oluştur (firma adı, sunduğun hizmetler, web sitesi, ton tercihi)
- Kartvizit tarat veya Excel/CSV yükle sistem isim, e-posta, firma, sektör, notlar kolonlarını otomatik ayıkladı
- AI her alıcı için iş alanına özel bir giriş paragrafı + konu satırı üretir
- Önizle, düzenle, toplu gönder
- Açılma takibi, otomatik takip (follow-up) ve abonelikten çıkma (unsubscribe) bağlantıları dahil
Öne Çıkan Özellikler- AI Kişiselleştirme: Her alıcı için generik "Merhaba, biz şu şirketiz..." değil, onun sektörüne ve notlarına göre yazılmış gerçekten farklı metinler
- Çoklu Dil Desteği: Alıcının diline göre otomatik veya manuel dil seçimi
- Ton Ayarı: Profesyonel / Arkadaş canlısı / Samimi
- Kartvizit Tarama: Fotoğrafı yükle, bilgiler otomatik çıksın
- Excel & CSV İçe Aktarma: Şablon indirilebilir, hatalı satırlar uyarılır
- Açılma Takibi: Kim ne zaman açtı görünsün
- Otomatik Takip E-postaları: Belirlediğin gün sonunda cevaplamayanlara zarif bir hatırlatma
- Marka / Logo: E-postalarına kendi logonu ve imzanı ekle
- GDPR / KVKK Uyumlu: Unsubscribe bağlantısı, gizlilik politikası, şeffaf kullanım şartları
- Admin Paneli: Sistem sahibi için kullanıcı ve kullanım yönetimi
Teknoloji Tarafı (meraklıları için)- Frontend: React + TypeScript + Vite + Tailwind CSS
- AI: Anthropic Claude üzerinden kişiselleştirme
- Güvenlik: Row Level Security (RLS) ile her kullanıcı yalnızca kendi verisine erişebiliyor
Neden Yaptım?
Ticari SaaS araçlarının çoğu ayda 30-80$ arası ücret istiyor ve aslında altta sadece "şablon + mail-merge" yapıyor. Bugünün AI modelleriyle
her alıcıya özel, insan elinden çıkmış hissi veren metinler üretmek çok kolay. Ben de bunu küçük işletmeler için ücretsiz bir panele dönüştürmek istedim.
Kimler Kullanabilir?- Fuar / networking etkinliği sonrası topladığı kartvizitleri değerlendirmek isteyenler
- B2B soğuk satış yapan küçük ekipler
- Ajans sahipleri, freelancer'lar
- Yeni müşteri bulmak isteyen her küçük işletme
Önemli: Yazılım "olduğu gibi" sunuluyor; izinsiz toplu posta (spam) göndermek kullanıcının sorumluluğundadır. Lütfen yalnızca iletişim kurma izni olan kişilere yazın.
Dene / Destek OlGeri bildirimlerinize açığım eksik gördüğünüz özellik, hata veya öneri varsa buradan veya siteden ulaşabilirsiniz. İyi forumlar!
Yorum atıp fikrini paylaşmak isteyen olursa, geliştirme için öneriler yapmak isteyen olursa, mesajlara açığım. Sistem tamamen ücretsiz olacaktır.