Tam olarak anlatmak istediğim şey de bu hocam. Konuyu bu iş mantıklı mı üzerinden değil, benim ayırdığım zamana ve bütçeye değer mi üzerinden değerlendiriyorsunuz. Bu da zaten 5-10 bin TL bütçesi olan biriyle uğraşmak istemediğinizi gösteriyor.
Bunda problem yok; herkes kendi çalışma modelini seçer. Ama bunu sektör analizi ya da genel doğru gibi sununca iş değişiyor. Size uymayan model başkası için mantıklı olabilir. Mesele en başından beri buydu.
Kısacası, bu iş yapılmaz demiyorsunuz; ben bu bütçeyle çalışmam diyorsunuz. Bu ikisi aynı şey değil.
Benim demek istediğim şey şu her şey satılabilir her ürün reklam yapılabilir iyi reklam ya da kötü reklam bu önemli değil önemli olan reklamcının hem reklam hem yatırım yapması ortalama bir konteynerin 2026 yapım maliyeti (3x7 konteynerin 50k seviyesinde) bu maliyeti var reklam gideri var dükkan sahibi içinden para alıcak e reklamcıya ne kalıcak hem zamanı gidicek x kişisinin hem parası hem emeği dükkan sahibi direkt olarak kazancını alıcak bi nevi bedava reklamcı arıyor