CodeDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mesele fikir belirtmekten çok, her yorumu dönüp dolaşıp kendi hizmetinize bağlamanız. Linkler, “ücretsiz analiz” çağrısı, “ispatlamama gerek yok” söylemi… bunların hepsi yorumdan çok reklam havası veriyor.

Bir yerde %300 kârlı sektörlerden bahsedip burada %140 diyorsanız, önce söyleminiz tutarlı olsun. Katkı sunacaksanız somut veriyle konuşun; reklam yapacaksanız konu sahibini etiketleyin hocam beni değil.
Benim demek istediğim şu Konteyner işi yakından bildiğim hatta imalatında çalıştığım bir iş kar marjı o kadar yüksek değilken bile kendi cebimden reklam parası zaman emek kreatif harcayıp düşük kar marjı elde etmek forumda o kadar çok yatırımlık iş varken bu işe neden insanlar yapsın konu sahibi şunu dese yine anlaşılır olur reklam parasını ben vereceğim sabit para yok komisyon ile çalışacak bu bile normal ama ben günlük 2 saatimi bana zarar ettirecek biri için neden harcayayım ve reklam yapmak istesem önce kendime gidip 100 tlye ticaret puanı kasar sonra kategori reklamı yaparım 6 aylık kurumsal plus almak çok pahalı değil işin özünde