Bir Fenerbahçeli olarak artık kendimi hak yeniyor, yapı var, sapı var diye kandırmıyorum. Yeter. Fenerbahçe yıllardır kendi başarısızlığını bu şekilde örtüyor.
Dakika 98de Rizeye 2 puan bırak, dakika 93te Kasımpaşaya 2 puan ver, ligden düşen Karagümrüke 3 puan kaybet, Göztepe maçında 90. dakikada penaltı kaçır, Samsunspora 85. dakikada 2 puan ver
Sonra da çıkıp GS hak yiyor denilsin. Yok artık.
Başarısız bir Fenerbahçe artık başkalarında kusur aramasın, önce kendinde arasın.
Benim gibi düşünen bir Fenerbahçeli sevindim valla
Koskoca hedefi şampiyonlar liginde en az çeyrek final olan Fenerbahçe piyasa değeri olarak kendinden 10/1 olan takımlara rahat 3-4 gol atıp geçeme 1-0, 2-1 zorlanarak yen. Son dakikalarda golleri ye puanları ver sonra hakem hatası. Penaltımızı vermedi vs. Hakem hataları futbolun ilk yıllarından beri var bu bir bahane değil. En azından bana göre değil. Sen oyununu oyna 4-5 atman gereken takımlara 4-5 at hakem hatası seni etkilemez
Bu yazdıklarım diğer takımlar içinde geçerli. Maçlardan sonra buraya yada x e bakıyorum.
"Geçen hafta aynı pozisyon oldu foul verildi bu hafta verilmedi"
"Bu takım x takımın arka bahçesi olmuş kesin kaybedecek" arka bahçe dedikleri takım kazanıyor ses yok
vs.vs. uzun lafın kısası Herkes her şeyden şikayetçi.