Hocam aklıma bir ihtimal geliyor ondan da elbette emin değilim. Seste bir dengesizlik var. Bir taraf sürtünen yere daha fazla değerken diğer taraf daha az değiyor gibi. Yani bir yerde bir eğilme varsa tekerlek bölgesinde, bu yüzden bu düzensiz ses ortaya çıkıyor olabilir. Bu nasıl olabilir? Bijonlar yanlış sıkılmış ve lastik az da olsa yamuk oturmuştur. Disk üzerinde bir yamulma yani eğrilik olmuş olabilir. Kaliper bölgesinde bir sıkışma oluyor olabilir. Balata ile disk arasında incecik bile olsa bir parça girdiyse ses devam eder diye düşünüyorum alan dar olduğu için. Yani ihtimal çok ama bence en güzel çözüm; sol ön tekeri kaldır krikon ile. Vites boştayken elin ile tekeri yavaşca sesin konumunu tespit edene kadar döndür. Bir ileri bir geri. Minicik o gıcırtıyı iyice takip edince eminim sorunu bulacaksın.
hocam burda sorun araçı sabahtan akşama kadar kullandım 0 ses hatta arabayı baya zorladım hiç ses yok sürekli gelen bir sesi değil ama o ses 1 kere cıkınca sabit ses gelmeye devam ediyor mesela akşam ses geldiğinde sabah arabayı cıkartıyorum biçbir ses yok 2 3 saat sonra ses terkar gelmeye başlıyor