Eee kara para aklarsanız olacağı bu. Bile isteye %1-5 alıcam diye yetim yaşlı gariban kanı emerseniz olacağı bu hocam. Allah güzel bir ders vermiş işte.. İnşallah cezanızı günü gününe yatar içeride booool bol düşünürsünüz bu hatanızı. Allah seni seviyormuşki kolay paraya harama tam alışmadan seni bu yoldan çevirmiş. Daha kötüsüde olabilirdi..
Kim bilir senin akladığın paralarla kaç teroriste ak47 saglandı kaç Mehmetçik şehit edildi, kaç emekli evsiz kaldı kaç yetim açlıktan öldü… Allah ıslah etsin ne diyelim..
bilmiyordum, yasal sanıyordum, ben nerden bileyim kara para olduğunu gibi savunmaları anca hakime yaparsın. Allah gerçeği biliyor 😉
Mesajını rapor ettim adminler gereğini yapacaktır ama bu nasıl bir kafa?
Sen bu forumu illegal işlerin yapıldığı veya bu amaçla açılan bir yer mi zannediyorsun?
biri gelmiş bir şekilde banka kullanamadıgını söylemişsin vs adam ne bilsin karşısındakinin namussuz olduğunu?
Adam kredi kartı bozumu yapıyor diyelim bozumu yapan n akit bağlıyor kar etmek için, bozumu yaptıranda acil nakit ihtiyacını çözüyor normalde bu tip mantıklar var. karşı taraf namussuz ise bozum yapan ne yapacak yoksa kimse s.lak degıl demi 100 200 500 TL için hayatını karartsın.
Haddinizi bilin bence de tanımadığınız insanları hatta bu işi yapan herkesi illegal şeylerle suçlamayın bu yaptığınız bile kamuya açık bir şekilde iftiradır adamda gitsin size dava açsın