Güzel domain hayırlı olsun..
teşekkürler
Hayırlı olsun
teşekkürler
teşekkürler
Hayırlı olsun
teşekkürler
Hayırlı olsun.
teşekkürler
Demirbaş bir domain, hayırlı olsun inşAllah
teşekkürler
güzel domain hayırlı olsun satmayı düşünürseniz imzamdaki borsada ücretsiz listeleyebilirsiniz.
teşekkürler
Ortalamanın bayağı bir üstünde h.o.
teşekkürler
premium bir domain sayılır. gerçekten iyi yakalamışsınız. hem satıştan hemde iyi bir projeden kazanç sağlarsınız
Yok hocam herhangi bir maddi kazanç düşünmüyorum.Projelendireceğim fakat amme hizmeti olacak.
+ domain satış kategorisi de olsun hocam. Malum Ülkemizde r10 dışında ihale usulü ve ücretsiz satış platformu yok. Ücretli olanlarda pek tatmin edici değil.
Herkes elindeki portföyü ve iletişim numarasını birakabilecegi bir kategori olursa talep olacağını düşünüyorum.
Örneğin ababahahs.com domainim var sizin sitenize bunu eklesem. Bu domaini merak eden almak isteyen kişi Google'de görüp sitenize girse. Satıcının iletişim bilgileri açık olsa. Nede güzel olur.
Teşekkürler.
Domain satış kategorisi olunca iş çorbaya dönüyor.Yıllar önce öyle bir şey yapmıştım ama bu defa yüzlerce kişi saçma sapan domainlere yüzbinlerce lira satış fiyatı falan yazıyordu.Benim yapacağım sitede filtreli şekilde insanlar düşecek domainleri kontrol edebilecekler.Ayrıca hangi domain dolu hangi domain boş sorgulama vs yapabilecekler.Amme hizmeti olacak.