23 Yaşındayım.
14 yaşında başladım yazları çalışmaya. 18'de üniye gittim 6 ay dayandım şehir dışında döndüm aile evine. Bursa'da Uludağ Üni'de okumaya başladım. Baktım olmayacak bıraktım.
5 senedir 6 ya da 7 farklı sektörde işe girdim. Hepsinde de gerçekten tam anlamıyla çalıştım. Asla kaytarmadım bir şey yapmadım işi salmadım hep kendimi geliştirmeye çalıştım.
Ama kötü bir alışkanlığım vardı. 5 senede kazandığım yaptığım birikimim 0 lira üstüne borçlar elimde olan malları sattım......
Şu anda Almanya'dayım 5 ayda sadece eve 4k gönderebildim. Yaşam maliyetim çok düşük ama hep borçlarımı ödedim.
Evet benim ailem gerçektende ailem. Çünkü her zaman ben ne olursam nerede olursam ne yaparsam yanımda durdular. Aklım yerinde değilken bile destek oldular.
Hayat gelgitlerle dolu. Neredeyse 24 yıllık hayatımda yaptığım hataları belki bazı insanlar 50 yaşına kadar yapamıyor. Tecrübe diyorum.
Umarım bir gün kendine bu kadar kızmaktan vazgeçersin. Hala ayaktaysam hala ayaktaysan bu bizim gücümüz gardaşım.
İnan bu tarz yazıları ben de çok yazıyorum. Kimi zaman akıllanmıyoruz. İnsanlara söylediğim yalanlara gün geçtikçe ben bile inanıyorum. DÜZELECEK.
DÜZELMEK ZORUNDA
Umarım hepimiz doğru yolu buluruz.
Saygılar.