Her kafadan ses çıkıyor işte. Kullanan da yorum yapıyor kullanmayanda. Sadece motor şanzıman olsun kaporta teneke olsun, malzeme kalitesi berbat olsun 2 milyon vereyim ama uzun yolda yol sesinden başım ağrısın, bozuk yollarda tangır tungur etsin her yeri, kapı fitilleri bile bir zaman sonra kalitesizlikten yırtılsın diyorsan, herkesin öve öve bitiremediği Civic alacaksın Bu arada civic 1.6'larda kronik şanzıman zincir kırma muhabbeti var bilgin olsun. 2 milyonu en hak etmeyen araç hangisi dersen japonlar derim. Bizzat tecrübe söylüyor.

O paraya kaliteli garantili sıfıra yakın araçlar alabilirsin. Zaten onlarla sorun yaşamazsın.

Bu arada milleti sal hocam gönlünde hangi araba varsa araştır ona göre al. Benim bildiğim BMW'nin bazı kasaları sorunsuz. Onları araştırabilirsin. Ben aynı bütçede tercihimi 408 GT'den yana kullandım. Muzzam bir araç. 1.2 - 3 silindir ancak çok yeterli gücü var. Bu aracıda kötüleyen oldu gittim aldım çook memnunum. Civic 1.5 RS'den geçtim. Herkes RS'i öve öve yere göğe sığdıramıyordu ama ikisi mukayese bile edilemez. Kısacası keyif alacağın aracı al. Başkalarının lafını dinlersen ya clio ya egea alırsın.