mustafa1demir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukardaki arkadaşların dediği gibi konu ile ilgili api varsa herkes kendi yapıyor. En kötü webden kazdırıp-database oluşturuyom api yoksa filan... Yıllardır burada para kazanan insanlar zaten yazılımlara para ödedi, artık claude api ve keyleri verip localde istediğini çalıştır triger istiyosan vercel, cloud function çak geç takılsın. Şuanda bottan ziyade insanların içine yarar toolları üretip ve ürettiğini pazarlayabiliyor olman lazım.

Ama yinede al sana fikir hocam:
Yaptığın bot/yazılım farketmez, benim nichemi sosyal medyada ilgi çekici hale getirecek birşey üretebiliyosan, zaman kazanmak için para öderim. Atıyorum sitem veya mobil app'im var. nichesine göre değişir ama bana lazım olan instagram/pinterest/tiktok. Ben sisteme sitemi veya appimi vereyim linkleriyle. kitlemi-ülkeyi-kadın/erkek vs. gerekli bilgileri al benden. Bana instagramda tutacak formatta içerik döndür. 10-20 içerik free trial ver sonra ücret al benden. Ben kalitelerine bakayım devam edeyim. saas şeklinde çıkart projeyi.

Dikkatini çekerse al bastan sonra oku:

https://x.com/athcanft/status/2042794694560879061

Direkt free trial vermeden hardpaywall saas yapmıs eleman https://www.swaptok.app/

Kendisi app-based para kazanıyor. Eleman kaç kelimelik yazıyı twittera atıyor. Ama öyle bi bağlamışkı 1 satır kendi saas'ın bahsediyor ve bakıcna yazının tüm odağı onun yaptığı şeyi kullanmaktan geçiyormuş gibi duruyor. Evet ai video üretebiliyor ama benim için zaman ve devamlılık önemli. Tek tıkla bana üreten sistemi bu şekilde pazarlaman lazım.

Ya benim balık tutmamı sağlayacak oltayı yada altın çıkartmamı sağlayacak kazmayı sat bana.

Yukarda dediğim gibi insanlara nichesine göre uğraşmadan istediğim formatta post üreten birşey olsun, ama social kanıtı bol tutman lazım - yada eleman gibi yaptığın işlerin tuttuğunu ve kullandığın sisteminde kendi yaptığın tool olduğu konuyu oraya bağlayarak söylemen lazım. Gerçekten senden ürettiğim postlar ile hesapların etkileşime geçmesi lazım.

Foruma girmeden 10dk once attığım post, anında birisi app'in ismi sormuş mesela post ai-generated. ama burda nokta ai-generated olması değil. yaptıgım işe insanlar tutkulu zaten, bana sadece 4-5 platforma benim içeriklere uygun post çıkartacak sistem lazım. Şuna getircem konuyu. Sen misal post üretiyorsun adam bunları paylaşıyor ama etkileşim yok. Yada muhtemelen sen kafanda kurucan, adam bizim ürettiğimiz şeylerden etkileşim alamassa ne olacak filan diye? burasını çok düşünmücen illa benim gibi düzenli post'a ihtiyaç duyan farklı farklı kesimden insanlar var zaten. herkesin sorununu çözemezsin. ama sorununu çözdüğün insanlardan para alırsın.

Kısaca: ben bot yaptım arkadaşlar çok iyi değilde, sen kimsin necisin - yaptığın şeyi kendin kullanarak ne elde ettin? Şuan satış yapmaya çalıştığın insanlar için bu önemli hocam, imzadaki siteye baktım. On numara site, bir çok şeyi yapıyorsunuz çok güzel. Ama şuan sosyal medyada paylaştığım postlarıma ne tittle, ne açıklama giriyorum. Hooklu video veya imageyi bırakıyorum. 5 hesap titktok var 3 saatte bir post atılıyor. umrumda değil marka kimliği çünkü gerek yok. ben orda insanın sorununa dokunup cevabı veriyorum.

Şunu geçen gün gördüm reklam çıkılmış ama sen hangi reklamı çıkarsan çık - hangi parayı harcarsan harca 80 milyon görüntülenme alamassın - ben kaydetmem o reklamı. Ama bunu kaydettik sanat eseri gibi reklam. Tshirt mi satcan? al sana long tail keyword misali. Zaten her yer tshirt dolu ama cidden benin got-gobek sorunum varsa ve bu tshirt bunu çözdüğü iddaa ediyorsa bunu denerim.

Kısaca benimde eger tanıtacağım app, tshirt markam, bilmem neyim varsa bana bu şekilde post üreten her mecraya uygun çözünürlükte vs. buna para verirdim. Çünkü artık içerik, hashtag, bilmem ne kimsenin umrunda değil. 10 milyon izlenen videoların altında instada tevfik fikret yazıyor... gerisini sen düşün.
https://labs.google.com/pomelli/about/

deneyin bunu google projesi