turkmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunuzda sonuna kadar haklısınız. Açılsa bile 2 gün dayanma garantisi veren yok. Hesap tekrar kapanırsa ücretimi iade edecek varsa ben yine XXXX $ vereyim de öyle biri yok.

5-10.000 TL bandı hesap açabilen var ise bana da ulaşsın. Tek hesabımı açarsa arkadan 5 hesap sonrasından bir sürü işlem getiririm.
Kesinlikle hocam zaten kapanmama garantisi diye bir şey olamaz da öyle bir şey olsa herhalde çekinmeden bir motor parası verirdim ama öyle bir durum yok, sadece bana ait on milyonlarca erişimi olan 20 tane sayfam vardı benim son 3-4 yılda total kapanma sayısına bakacak olursak 300-400 dersem abartmış olmam (askıya alınmalar dahil)
Sonunda zaten komple bıraktık şimdi sayfaların yarısını sattık, kalanların yarısı kapalı ve son kalanların çoğuna artık zaman bile ayırmıyoruz. Ekibimden tonla kişi çıkarmak durumunda kaldım sırf yıllarca bu kapanmalarla uğraşmaktan bıkınca.

Bir de artık birilerinin sayfa açtırma hizmeti satıp art niyetle de piyasadaki sayfaları spamlayarak kapattırdığını düşünüyorum ama kanıtlayamayacağım için söz etmiyorum. (Kimse üstüne alınmasın lütfen forumdan hiç kimseye bir gönderme içermiyor.)