tihacuM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu forumda futboldan anlayan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez. Fenerin tüm pozisyonlarına tüm hakemler doğru diyor hala hayatında topa bir defa dokunmamış 13-14 yaşında bebeler hakembahçe vs diyor. 15 yıldır şampiyon olamayan takıma şike yapıyor, hakemleri satın alıyor demek ben salağım, futboldan anlamıyorum ama öylesine yazıyorum işte bir şeyler demekle eşdeğer. Suç Fenerbahçe’de sizin gibi zırcahillerin diline düşürüyor işte bizi. Her sezon aynı hikaye sezon ortası Feneri şampiyon yapacaklar Feneri şampiyon yapacaklar diye ağlıyorsunuz ama 15 yıldırda olamıyoruz nasıl bir işse. Avrupada her maç 45 dakika yerde yatıp ülkemizi dünyaya rezil eden takımın taraftarlarının diline düşmek üzücü gerçekten.
Anlayacak kapasitenizin olmadığını bile bile aşağıya görsel bırakıyorum. Allah akıl fikir versin ne diyim.

Adam 80 metreden kaleye doldur boşalt yapıyor, Ederson kaleyi terkediyor ve takım arkadaşıyla çarpışıyor. topa müdahale edemeyince rizeli oyuncu kafayı vurup golü atıyor.
Şunu 100 kere denesen, hepsinde de kaleci kaleyi böyle terketse o doldur boşaltın gol olma ihtimali %1 bilemedin %2 olur. 2. Golü atan rizeli futbolcu kalecinin bile çıktığının farkında değil, can havliyle vuruyor kafayı arkası dönük olduğu halde ve kaleci kalede olmadığı için gol oluyor.
Hala hakem diyenler sanki hakem gidip penaltı verdi, sanki çok tehlikeli noktadan frikik verdi. kalecinizin muhteşem zekası diyelim sen anla artık.

Faul olsun olmasın 80 metreden gelen toptan gol yiyorsan hakemdi, fauldü vardı yoktu demeyeceksin. Geçmiş olsun.