Süper Lig lideri Galatasaray'da maddi anlamda şahlanış devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, yeni sezon için yeniletme işlemlerine başladığı loca, VIP ve kombinelerden dudak uçuklatacak bir rakam kazandı.


Trendyol Süper Lig'de üst üste 4.şampiyonluğuna koşan Galatasaray'da maddi anlamda yüzler gülüyor. Cimbom, stadyum gelirlerini yükseltmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, son 3 sezon Süper Lig'de alınan şampiyonlukların yanı sıra bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılar sonrasında taraftar da kombine ve localara akın etti.


GALATASARAY ŞİMDİDEN 3 MİLYAR 627 MİLYON TL KAZANDI


Galatasaray, RAMS Park'taki gelirlerini 2.2 milyar TL'den 3.6 milyar TL'ye çıkardı. Bu gelir kaleminde rekor üstüne rekor kıran sarı kırmızılar kazancını katlayacak bir hamlenin daha peşinde.

Taraftarların büyük çoğunluğu yüzde 41 ila yüzde 46 arasında yapılan zamlara rağmen kombinelerini yeniledi.

5 MİLYON EURO DAHA HEDEFLENİYOR

495 bin TL olan en pahalı VIP koltuk da satıldı. 53 bin kapasiteli RAMS Park'ta önümüzdeki dönemde localardaki koltuk sayısının artması ve bu sayede ekstra 5 milyon euro daha gelir elde edilmesi planlanıyor.
Bedirhan Altundağ
Haber7.com - Spor Editörü



https://m.haber7.com/galatasaray/hab...kilalmaz-gelir