mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emlakçıya dekont açıklaması: Yildirim beyazit xx.apt 4.kat 7.numara emlak.komisyonu açıklaması IBAN dan attım

Ev sahibide elden de verdi havale de attı ama hiç bir açıklama yazmadı
Hocam bulunduğunuz ilin emlakçılar odasına gidin ve emlakçı hakkında durumu olduğu gibi anlatın,suç duyurusunda bulunucam bilgi vermek istedim sizde yol gösterin ne yazayım diyin dilekçeye...
emlakçılar odası kendisini arayacaktır ve anında belgesi iptal olmasın korkusu ile inanın eksiksiz atacaktır. Doğrudan emlakçılar odası resmen ifadeye çağırıyor artık çok değişti eskisi gibi değil...
Emlakçıdan ödemeyi aldığınız zaman ise kendisine Mütahhit hakkında da suç duyurusunda bulunacağınızın bilgisini verin,dolandırıcılıktan dava açıyorum demeniz durumunda yüszde99 daha fazla masraf etmemek ve sicili bozulmasın etkilenmesin diye anında ödeyecektir...
Eğer çözüm olmazsa Bunun haricinde hiç dava için avukat vs uğraşmayın,kendiniz bir taslak dilekçe yazıp savcıya gidin inanın avukat bile gerekmez devlet bu yönden iyi çalışıyor dava dosyasını savcı açar zaten boşuna avukat vs ile uğraşmayın...
Ha bunun haricinde eğer iş inada bindi,uğraşsınlar diyorsanız icra da başlatın hatta babası ile ortak iş yapıyor diyip babasına da icra koydurma şansınız var evet masraf edersiniz ama zararı fazlası ile çıkaratmış olursunuz.