BOV formu için güncel işletme faliyetinin yapılmadığının kanaatindeyim. güncel olarak takip etmekteyim. yapabilen
@Cloud Viba; var idi arkadaşımız üzerinde çalışmakta henüz konu aktif değil ama kısa süre içerisinde bulacağından eminim.
başınıza gelen diğer işletme faliyeti (4-5 parça halinde istenilen işletme faliyeti programı) hakkında dolandırıldığınızı beyan etmişsiniz. o tarz işletme faliyetleri doğrulamasının yapıldığını beyan edenlerle inanmamanız gerektğini düşünmekteyim. kendim de kendilerinin bunun bir method olduğunu beyan ettikleri farklı forum işletme doğrulamasının da tamamlanmasının BOV formu işletme faliyeti doğrulamasıyla uzaktan yakından alakası olmadığını beyan edebilirim.
kendim de o tarz işletme faliyeti doğrulamasını yapabiliyorum ama hesap dayanmıyor BOV formu için çare bulacak bu forum da birisi varsa kendisi
@Cloud Viba; idir. herhangi bir ticari işlemim harici bağım yoktur kendisiyle ancak sayesinde çok ekmek yedik hakkını yiyemeyiz.
yani demem o ki hocam forumda tokatçı cok özellikle bu konunu boslugu üzerine yürüyebilecek kendini sivri zeka sanan herkesin yapabildiğini yapıp bunu bir metod muş gibi sunanlardan uzak durmanızı öneririm. sağlıklı günler iyi forumlar