Galatasaray Fenerbahçe derbisine atanan polis sayısı 32 bin veya fazlası olduğu söyleniyor Türkiye'deki tüm TÜM okullara bir adet değil 2 adet olacak şekilde polis eklenirse sayı 30 bini geçmiyor bize birşey olmadan güvenlik gelmiyor tedbir gelmiyor istanbulda bomba patladıldı güvenlik önlemleri arttı okula saldırı düzenlendi güvenlik önemli arttı benim kardeşim olsaydı annem olsaydı bu mesaji okuyan kardeşim senin annen erkek kardeşin kız kardeşin olsaydı ne olurdu olmaz deme lanet telegram gruplarinda her ülkedeki okulları sayıyor insafsızlar Türkiye'de yaşamaktan çok bıktım çok sıkıldım maçla ülke gündemini değiştircekler güle güle goooll diyecekler ben yaşamadım şükür ama yaşayan anne baba yerine koyuyorum kendimi sizede tavsiye ederim illa birşeyler olmadan güvenlik önlemi almalarından sıkıldım millet bağırıyor çağırıyor çok tükendim bıktım afrikada çocuklar vefat etmiyor açlıkla savaşıyor okullarda aç ac duruyorlar keşke Afrika'da aç olsam okusam ama canım alınmasa ziplayan ders saatini bekleyen çocuklar hayata veda etti cinayeti işleyense bir polis memurunun trans kadın kıyafetleri giyen 14 yaşındaki çocuğu yaptı birşey demiyorum demeyeceğim lütfen benimle aynı fikirde olanlar konuşsun yazsın fikirlerini belirtsin profilinize siyah yaka koymakla olmuyor lütfen susmayın sessiz olmayın karakterinizi ortaya koymanızı ve beni o çocukları o aileleri anlamanızı istiyorum.