@PayTR; bana hala onay verecek 2 hafta oldu dönüş bile yapmıyorlar hocam maalesef şuan tüm şirketler öyle
Geçen sene başka bir girişim için başvurmuştum çok hızlı dönüş yapmışlardı hatta resmen mailden alayım diye kendileri uğraşıyor gibi hissediyordum şu anda ise reddediyorlar ve hiçbir şekilde sebep vermiyorlar.
shopinext veya lidio denedin mi hocam ?
Yok hocam hiç duymadım bunları ama sıraya ekledim sıradan başvuruyorum işte
Bankaların kendi sanal pos sistemlerini denedin mi hocam?
hocam bir şey merak ediyorum neden banka posları pek tercih edilmiyor? komisyon oranları vs sebepli mi?
Tabii ki olabilir aslında ama hızlı çıkış için bu firmalar çok avantajlıydı hızlıca onay alıp ürünü sunabiliyordunuz şimdi Bunlarda da böyle olmuyor. Açıkçası ben bilmediğim için bu doğrudan bankaya başvurmadım
Bence birde Paratika yı deneyin.
Teşekkür ederim hocam şimdi başvurdum buraya inşallah kabul ederler
Oldukça haklı bir isyan..
Geçenlerde Revoult'un TR piyasasına gireceğiyle ilgili haber gördüm sanırım Paypal tarzı bir kuruluş umarım bizler için faydalı olur..
Bence Türkiye burada çok büyük bir hata yapıyor. Şu anda yapay zekanın da bu kadar yaygınlaşmasıyla insanlar sürekli ürün çıkartıyor ve Global olarak bunları dağıtmak istiyorlar ülkeye döviz girişi yapılabilecekken ülkemizin buna destek olmaması açıkçası ingiltere veya Dubai menşeili firma açıp onun üzerinden ödeme almaya ve ve ülkemize girecek potansiyel dövizin başka ülkelere akmasına sebep oluyor