Erkek acizleştikçe kadın zalimleşir, çoğunda bu vardır maalesef. O yüzden dik durun. Kadınlar en kötü zamanınızda bile dimdik bir adam görmek ister karşılarında.
Eşinizle görüştüğünüzde de yargılamadan, sitem etmeden, bu durumu aşmak için yapabileceğimiz neler olabilir gibisinden samimiyetle konuşun. Kadınların duygu durumu çok değişkendir, bakarsınız yaptığı şeyi gereksiz görüp yuvasını kurtarmayı tercih edebilir.
En kötü senaryoda bile, ısrarla kafasına boşanmayı koyduysa da yolun açık olsun deyip çayınızı ödeyin kalkın gidin. Siz ona karşı bir adım attığınızın rahatlığı içinde olursunuz, eşiniz ise barışçıl ama bir o kadar da kararlı bir profil görür karşısında. O saatten sonra da yuvayı ben mi yıkıyorum diye kendini sorgulasın.
Düzelmezse, kendinize de bu kadar yüklenmeyin. Evin rızkını kumarda, karı-kızda yiyip de bir şeyleri yetiremiyor değilsiniz. Önemli olanın kazandığınız para miktarının değil çabanız olduğunu unutmayın. Her insanın hayatında darlık-bolluk dönemleri olur, bunlar da geçer.
Allah yardımcınız olsun.