Selamlar forumdan bir arkadaşamızla wordpress işlemleri için anlaşmıştık
ilk işleri tıkır tıkır halletti teslim etti sonrasında 1 iş daha pasladım fakat dönüş konusunda sıkıntı yaşadım 1-2 gün Ne yaptık gibisinden yazıyor durum bilgisi istiyordum fakat işle alakalı hiç bir dönüş alamıyordum. havalimanından indim gece başlıyorum bitiyor vs. 1-2 gün böyle geçti 2 veya 3. günün sonu yoğun ısrarlarım üzerine işi tamamladı. Fakat bu süre zarfında ben yazmazsam ne haber alabiliyorum ne işin yürüdüğünü görebiliyorum
Bunun üzerine tekrar bu olayın yaşanmayacağını kesin olarak beyan etti 1 seferlik bir şeydi kusura bakma vs. tamam sorun yok dedim olabilir insanlık hali fakat bi durum oluyorsa en azından önceden haber ver ki peşinden iş iş diye peşinden koşmayayım çünkü hoş olmuyor.
Sonrasında bir iş daha verildi bu hafta pazartesi günü gece başlandı
sözde o sırada ben yazıyorum durum bilgisi almaya çalışıyorum ha başladık ha başlicaz ha yaptık ha yapacaz cart curt derken bugün gerçekten sabrım tükenmeye başladı ve aşağıdaki görüntülerdeki şekilde yazdım arkadaşa. Yoğun mesajlarımdan sonra dönüş sağladı ve çok yakın birinin ameliyati dolayısıyla yanında olduğunu ve dönüş yapamadığını söyledi.
Her insanın sorunları olabilir benimde oluyor fakat söz verip kesin tarih verip onun üstüne para talep edip (önceki yaşadığımız aksamadan dolayı iş sonu ödeme vermeyi teklif etmeme rağmen) 4 koca gündür bir işi teslim alamamak bir yana
Böyle bir sıkıntın var ise en azından yazarsın ya hocam senle anlaştık ama kusura bakma ameliyat durumu var orayla ilgilenmem gerekiyor senin işi biraz ertelesek olur mu veya iade geçeyim?
Böyle bir bilgilendirme yapsa ben zaten okey derim İnsanın ailesi önemlidir çünkü konuşulmaz bile
Fakat bırakın bilgi vermeyi zar zor dönüş alabiliyorum
Bu tür işlerle uğraşan arkadaşlar çok iyi anlayacaktır hepimizin zamanı kıymetli lütfen bu tür olaylarda çözüm odaklı olun karşı tarafı mağdur etmemeye yönelik hareket edin.
Üstüne birde cevap alamamak sürekli peşinde koşmak gerçekten yoruyor tek taraflı düşünmeyin