bende ramazandan kısa bir süre önce böyle bir duruma gelmiştim geceleri yatınca uyamıyordum ter basıyordu ölümü düşünmeye falan başladım böyle aklımdan çıkmıyordu her gece yatmaya kalktığımda çünkü herkez yatıyordu gece karanlığında sen pc başında oturuyorsun tek başınasın sabah yatıyorsun öğlen kalkıyorsun yemek yemeden tekrar oturuyorsun dışarı çıkamıyorsun gece oluyor gene sabaha kadar oturuyorsun tek başına insanın sinirleri bozuluyordu karanlıkta tek başıma kalamıyordum ama artık çok rahatım şu anda Memleketimden uzaktayım ailemden uzaktayım ama akrabalarımın yanındayım kursa gidiyorum Yazılım kursuna ama orada bir çok kişi ile muhabbet ediyorsun sonra gezmeye eğlenmeye vaktin oluyor bilgisayarı hiç aramıyorsun eve gelince biraz bakıyorum facebook'a maillere google readerıma falan daha sonra tv izleyip yatıyorum sabah gene kursa gidiyorum.
Geceleri karanlıkta tek başıma kalsamda artık tırsmıyorum ne istersem onu düşünüyorum ki şimdi sevdiğim biri var onu düşünüyorum aklıma da başka hiç birşey gelmiyor...
Mutlumuyum evet hemde çok ama kurs bitiminde gene yapacağım web projelerini düşünüyorum

tabi ki kendimi bu kadar kaptırmadam yapıyor olacağım kendime bir düzen kuracağım iş saati iş eğlence saati eğlence dinlenme saati dinleme...
Kurstan sonra tekrar üniversite için ya hazırlanırım yada açık öğretim okurum bir yandan da projelerim yaparım kariyerim de bir yerlere gelmeye çalışırım.
Sanırım herşey tam istediğim gibi gidiyor... Eğer imkanınız varsa kurs alabilirsiniz çok yararı oluyor kendi mesleki alanında yeni kişiler ile tanışıyorsun arkadaş oluyorsun tekrar bir okul ortamı buluyorsun...