plesk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne demek istiyorsunuz. ben burada insanları kandırıyormuyum ? winrate gerçekten %90 olsaydı burada paylaşmazmıydım bunu mu demek istiyorsunuz ? eğer böyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

1 hafta -10 gün geçsin kullanan arkadaşlar yorum yapacaktır.kimseden para talep etmiyorum ücretsiz bir şekilde deneme imkanı veriyorum. hep birlikte fikri olan varsa açığım diyorum.

panelden basit gibi görünsede arkada saniyelik devasa bir veri akışı var. 1000+ coin her birisi kendi içinde farklı bot kriterlerine göre analiz ediliyor yüzlerce bot binlerce işlem aynı anda işleniyor. doğru yerden işlemin açılması konusu da bambaşka bir şey.burada birilerinin beni anladığından eminim. bari 1 hafta dayansaydınız.
Söylediklerim gayet açık. Size biraz daha açayım. Madeni para attığında yazı tura gelme ihtimali %50’dir. Teknik analizle bu oranı lehine çevirmek için kullanırız. %60 yapabilirsen hadi max %70 yaparsan ki o bile çok zor başarılısındır. Asıl mesele ise psikoloji yönetimidir.

Soruna gelecek olursak %90 kazanç sürdürülebilir değildir. Öyle olsaydı herkes zengin olurdu. Herkesin zengin olduğu bir dünya da mümkün değil. Hele kaldıraç kullanılıyorsa baştan kaybetmişsin zaten.