Merander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iyi akşamlar öncelikle, botun yaptığı 3 tahminden birisi %80 ihtimalle kar ettiriyor bu winrate %90 a göre kötü fakat normale göre baya iyi bir oran, benim şikayetim/önerim botların özellikle bence bütçelerinin serbest bırakılması gerekli, bot sayısı premium konusuna gireceksek sizin için mantıklı fakat free bot kullanımı cidden 5 dolar bütçe ile çok zor...
bugün gerçekten rezalet bir gün türlü türlü tuzaklar vardı. o yüzden 1 hafta zaman verin.
bot sayısının bir önemi yok aslında genel olarak riski dağıtmak gerekiyor. ideal oran free hesap için aynı anda 6 işlem bütçeyi ona göre bölmek gerek. yani 5 dolar - 6 işlem tam otomatikte zarar yazması imkansıza yakındır.(1 haftalık işlem geçmişinde)

sizin kaldıraç seviyeniz kaç acaba ? x5 den yüksek kaldıraç yapılırsa stop seviyesi her aşamada daralır.ve erken stop olursunuz.uzun vadede kasadaki paranın erimesine sistem izin vermez.

abonelik paketlerini biraz alelacele yaptım önerilere açığım.aslında amacım spam yapılmasını engellemek şuanda aynı ip den 5 tane hesap açan var.ama dokunmuyorum baksın keyfine