Pardon Allah başımızdan eksik etmesin olarak okudum. Yanlış anlaşılma oldu. Normalde twitter a girmem. Bugün biraz girdim. Akplilerin Akitlerin propagandasına maruz kaldim. Ondan sonra sizin yorumunuzu görünce Allah başımızdan eksik etmesin olarak okudum.
tahmin ettim hocam.
bugün parti ayrımı yapmaksızın hepsi aynı, hiç birinden bence ülke olarak kimse memnun değil.
bıktık gerçekten, bu güzel ülke ve bu ülkenin vatandaşları, kim olursa olsun ayrım yapmaksızın Türk, kürt, laz vs.. böyle siyaseti böyle siyasetçileri hak etmiyor, daha iyi vizyon sahibi insanlara ihtiyacımız var.
aslında ahlak, gurur, utanma, öz saygı, bunlardan birisi olsa siyasetçiler kadrosunda bizlere yetecek,
Bu ülkede çocuğunu okutmayan, çocuğunu başka ülkenin vatandaşı yapan siyasetçilerin yönettiği ülkenin durumu ortada ve kaçınılmaz.
70-80 yaşında insanlar yönetiyor daha ne diyelim ki?
Üzüldüğüm nokta bugün 25 yaşında bir genç başka bir hükümet görmedi ve yeni nesil kuşaktan bir millet vekili bile yok.
Sonra bu ülkeden kaçanlara laf yapan milliyetçileri izliyoruz.
aslında şu 23 nisan videosu çocuklarımızın bile hayallerinin ne hale geldiğini anlatıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=K704xYBvwwg
dikkat edin video 6 yıl önce yüklenmiş.
hayallerini aldılar evlatlarımızın.
emeklerini çaldılar emeklilerimizin.
hangi birinin sayalım.
bunu sadece hükümet yapmadı, ona muhalefet edemeyen tüm siyasetçiler.