Ürünü 23.03.2026 tarihinde (yaklaşık 3 hafta önce) Frankfurt'taki resmi DJI mağazasından aldım. Ürün, 2 yıl Avrupa DJI garantilidir ve faturası mevcuttur.
Avrupa gezimizi kaydetmek ve bir YouTube kanalı açmak amacıyla almıştık; ancak bu işin bize göre olmadığını fark ettik. Gezdiğimiz yerleri çekmeye çalışmaktan gezinin tadını çıkaramadık. Velhasıl, kullanmaktan vazgeçip ürünü tüm kutu ve koruma poşetlerine kadar eksiksiz şekilde paketledim. Ürün sıfır ayarındadır;

Ayrıca cihazla tam uyumlu çalışan, donma veya hata yapmayacak, piyasa değeri yaklaşık 4 bin TL olan kaliteli bir SD kartı da yanında hediye ediyorum: Sahte olmasin diye bilindik bir saticidan aldim onunda faturasi mevcut.

İlgilenen arkadaşlar iletişime geçebilir. Fiyat 30bin, sahibinden gibi yerlerde de ilana koydum r10 a ozel duz bu fiyata birakiyorum.

Ürün: https://www.djistore.de/consumer/dji/osmo-series/osmo-geraete/dji-osmo-pocket-3-creator-combo/6941565969903
Hafıza Kartı: SanDisk Extreme Pro 256GB (200/140 MB/s) microSDXC UHS-I A2 V30 (Adaptörlü) - SDSQXCD-256G-GN6MA

Şimdiden teşekkür ederim.