Ne yapsın bu günde kolu bacağı kopmuş insanları gördük hadi halay çekelim mi diyecek.
Hala anlamıyorsun değil bence senin işine gelmiyor bazı şeyler.
Olabilir sana samimiyetsiz gelmiş bana samimi geldi. Sen 112 de çalışacaksın anan ağlayacak nöbetlerden gördüğün travmalardan psikolojin kalmayacak sonra senin gibi biri çıkacak diyecek ki samimiyetsiz bu kişi sen çuvaldızı değil iğneyi de batırsan kendine anlamazsın ama
Halay çekelim de demeyecek allahım kafayı yiyorum. Nasıl anlamıyorsun hala. Video çekmesi saçma, video çekmeyecek. Halay çekelim de demeyecek, hiçbir şey demeyecek yani bunu sosyal medyaya atmaya dair. Ne kadar zor bir şeymiş laf anlatmaya çalışmak ya hu. Vallahi bezdirirsin hocam.
Siz allah korusun bir yakınınız vefat ettiğinde ilk işiniz acınızı yansıtmak için kameraya ağlayarak, arkaya da fon müziği koyup sosyal medyada mı paylaşırsınız. İlk aklına bu mu gelir insanın. Bir de o acının üzerine edit falan filan yapacaksın uğraşıp. Biraz mantık.
Ben bezdim artık nasıl böyle insanlar olabiliyor, çok basit bir şeyi dahi anlayamayan. Hala halay çekip mi atsın falan yazıyorsunuz.