Bir zümre var Hatay da kentsel dönüşüme karşı eylem yaptıkdan sonra o yenilenmeyen binalarda insanlar ölünce de sanki KENTSEL DÖNÜŞÜME KARŞI EYLEM YAPMAMIŞ GİBİ ZEYTİN YAĞI gibi üste çıkan mualif medyası..
Malesef sürekli aynı kitle bu insanlara aynı algıyı yapıyor.. Sanırım tam olarak o kitle sizsiniz.. Çözüm sunmak yerine öfke kusmayı tercih edenler.
Türkiye de eğitim sisteminde bakanın yapması gereken ne varda çözüm olarak bakanın istifasını istiyorsun.. Okulda rehber öğretmen mi yokdu..
100 yıldır okullarda polis mi bekliyordu da bu bakan mı kaldırdı uygulamayı!!!
İşsizlik yok demek ile torpil yok demek aynı şey değil yine algı yapmışsın.
Olmayan bir iftirayı atıp sonra da o iftira üzerinden yorum yaparsan hep haklı sanırsın kendini...Nede olsa önüne çıkan yok..
Neyse halen kentsel dönüşüme hayır eylemi yapıyor musunuz.
Bu saldırılar okulda polis yok diye olmadı saçma saçma polis ne iş yapıyor bekçi nerede gibi yorumlar atıyorsunuz.. Bu bir sosyal mesele bunu da kaşıyan da var kışkırtan da var 1 varsa kaşıyıp 3 e çıkaranda var... Tamam mı..
Devlet oyunu,discord u yasaklayınca çocukları devlete karşı kışkırtan da aynı adam, çocuklar ölünce önlem yok diyen de aynı adam.. SÜREKLİ EYYAM DAİMA EYYAM HER KOŞULDA EYYAM yaparak mualefet olmaz. Bu biraz kan emmeye benziyor hatayda ki gibi..
Hocam sizle ben bambaşka düşüncedeyiz. Ben halkım ben neden çözüm bulayım? Ben çözüm bulacağım o maaş alacak lüks içinde mi yaşayacak? Çözümü o bulacak, kapasitesi yoksa bırakacak koltuğu. Oldu gidip adamın işini de ben yapayım? Kimse benim maaş aldığım işe çözüm üretmiyor. Kapasitesi yetmeyen bırakacak koltuğu. Ben çözüm üretmem, üretecek merci ben değilim. Siz bildiğiniz kraldan çok kralcısınız. Sanırsınız padişah var ortada çok yaşa padişahım diyorsunuz.