ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasa böyle görmüyorsunuz sanırım.
Ne kadar kurumsal olursa olsun para vermiyor artık.
Bir özel okula web sitesi yaptım adam dilenci gibi param gideceğine canım gitsin diyor resmen böyle insanlarla uğraşmamak için artık site yapmıyorum.

Ben hizmet satıyorum zam yapamıyorum aynı hizmeti benden daha uyguna sattıkları için mecburen bizde düşük fiyata satıyoruz.
Çarkın dönmesi için mecbur kalıyoruz.
Sizin gibi düşünen firma/kişiler yüzünden piyasa ölüyor. Ben x bir firmaya xxx.xxx $ teklif verdim. X Firma x.xxx $ teklif aldım ben bir firmadan dedi. Sizin kazancınız benim kazancım oradan yaptırmanız bütçeniz için daha uygun olur dedim arada çığ gibi rakam var. Yaptırdı,45 gün sonra ziyaretime geldi. Ne google index'i alabilmiş ne de site tam randımanlı çalışıyor. Velhasıl siteye anlaştık 30 iş gününde teslim edeceğim işi 120 iş gününe çıkardım. KALİTE UCUZ DEĞİLDİR ! Bişeyi ucuza yaptırdıgını aldıgını söyleyen herkimse bazı hileleri kabul etmiş demektir. Yaptıgın işten para kazanmak,para kazandıgın işte hizmet vermek istiyorsan net olacaksın. 10k'ya wordpress tema kodluyorum kişiye/firmaya özel. forumda 2k'yada bulabilirsin örneğin. E şu adam 2k'ya yapıyor denildiğinde senin kazancın benim kazancım demek git oradan yaptır hocam/abim/efendim diyip köşeye çekil. KENDİNDEN VE YAPTIĞIN İŞTEN EMİNSEN PARA KAZANIRSIN. PİYASAYA ALDANIRSAN 3 lira fiyat veren x firmaya 2 lira fiyat verirsin yarın ordan başka bir firma çıkagelir 1 k fiyat verir bu sefer sen 500 fiyat verirsin kendini öldürürsün.