Uzun ama gayet güzel bir domain, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim
@BuraqTr; evet 15 karakter sınırında
Temudan basit eldivenlerle(bisiklet eldivenleri) v.b var, motor aksesuarları. Hem ucuz hemde güzel gözüküyorlar. Onlardan sipariş edip satışına başlayabilirsiniz bu siteden. Site + instagram aynı anda.
Vergiler vs bunları bir hesaplamak lazım tabii XML üzerinden mi yoksa alıp satmak mı? Bütçe konusunda sıkıntı yaşatabilir stok konusu.
Güzel domain, hayrını görürsünüz umarım. Motor ilgi alanınız olduğu için mi direkt öyle düşündünüz bilmiyorum ama bir çok ekipman için gidebilecek güzel bir pazar yeri sitesi olabilir. Kamp ekipmanlarından, tamir ekipmanlarına kadar vb. her şeye uygun. Eticaret için sadece bir alan adı yeterli olmaz tabi ki ama satmayacaksanız bu şekilde değerlendirmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Başarılar.
Evet motorlarla ilgilendiğim için öyle düşündüm ama domaini aldıktan sonra bir aydinlanma geldi herşey için olabilir diye

bütçesel olarak bakacağım eğer yapabilirsem kendim yaparım he yok yapamıyorum dersem satarım yüksek ihtimalle.
Domain güzel hayırlı uğurlu olsun, böyle domainleri önceden sub domain yapardık.
motor.ekipmanmerkezi.com
araba.ekipmanmerkezi.com
bisiklet.ekipmanmerkezi.com
gibi gibi çevirirdik
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim, evet sub domain şeklinde de değerlendirilebilir.