kadmandu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şeyi siyasete (Ak Parti düşmanlığına) çekmek için fırsat kollayanlar yine şaşırtmadı.
Okullardaki müdür öğretmen özellikle rehber öğretmenler ne iş yapar? Devletin, bakanın her okula her sınıfa her öğrenciye ulaşması mümkün değil. Bunu yapacak olan öğretmenlerdir, ailedir. ( devlet her vatandaşı da kontrol edemez.) etmesine eder ama bu sefer özgürlük gitti der yine memnun kalmazsınız.

Herşey bir yana daha acı tazeyken bile “buradan ne çıkarırım” hesabı yapanlar var. Bazıları için her kriz, sadece bir propaganda malzemesi.
Anladık AK Parti düşmansınız. bu nefreti kusmak için fırsat bulunca boş geçmemek istiyorsunuz da insaf yahu.
Siz fanatizmi pençesinde olduğunuz için herkesi öyle sanıyorsunuz bence. Ben hiçbir partili değilim ve takım tutar gibi parti tutmam. Ben diyorum ki okul müdürü 1 gün önce ihbar ediyor okulu basacak diye. Yine serbest bırakılıyor bir çok can gidiyor. Bunun sorumlusu kim? Siz diyorsunuz ki aman AKP ye zeval gelmesin.

Bana ne AKP sinden bana ne CHP sinden veya başka partisinden. Hepsi kendi çıkarını peşinde ne zaman anlayacaksınız? Halkı düşünen 1 kişi mi var?

İnsanların evlatları katledilmiş polis ne yapsın savcı ne yapsın bakan ne yapsın? Ben mi yapacağım?

Sen halksın hesap soracaksın. Takım tutmayacaksın. Hizmet isteyeceksin. Burası ne bir padişahlık ne de ben bir tebayım. Avuç dolusu vergi veriyoruz. Temel ihtiyaçların karşılanmasını bekliyoruz yaşama hakkı gibi.