eratalay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site vaat ettiğini veriyor. Daha yeni olan otoritesi olmayan sitem için 01:37'de sisteme linki girdim, 01:45'te index aldı. Tebrik ederim çok başarılı duruyor. Referans kredisi için teşekkür ederim.
hakkckr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu hizmet gerçekten bir devrim! Sadece 15 dakika içinde, daha önce uğraştığım hiçbir şeyin sağlayamadığı hızda bir indeksleme sağladılar. Sitenizin google sıralamalarında hızla yer bulması, dijital pazarlamada zamanın ne kadar kritik olduğunu gözler önüne seriyor. Tam anlamıyla profesyonel bir yaklaşım ve inanılmaz bir hız! Bundan sonra böyle bir başarı için bu ekiple çalışmaya devam edeceğim. Harika bir iş çıkardınız, gerçekten tebrik ediyorum!
msq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha sisteme kayıt olalı 30 dakika bile olmamışken, web sitem sadece 15 dakika içinde google’da indexlendi. üstelik bununla da kalmayıp kısa sürede sıralamaya girmeye başladı.
Bu hız ve performans gerçekten etkileyici. Bundan sonra çalışacağım firmalar arasında kesinlikle üst sıralarda yer alıyor.
mehmetozen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende referans alabilirmiyim son sanırım

referans alimimiz dolmuştur ama 6.olarak sen referans size veriyorum üye olup pm atiniz

6. Referans olarak sizleri aliyorum başka referans alimi olmayacaktir