Bir olay yaşanınca şuralardan duyar kasmayın!!!
Biraz mantık çerçevesinde bakın olaylara!!!!
Okula SİLAH sokmak engellenebilir bişey mi her gün 2-3 bin öğrencinin çantasını aramak gibi birşey mi mümkün depremden dolayı 2 zamanlı eğitim olan okullar var
acele acele sabahın köründe okula gidiyor çocuklar..
X-Y-Z biri değişince okula silah sokulamayacak mı bunun sebebi orada ki X mi.!
Bir zümre var birşeye kafayı takıp sürekli huzursuzluk yayıyor..
Etiket : eğitim kötü neye göre eğitim kötü boş boş algıları bırakın!!!
Bir ara başladılar avrupada Üniversite sınavsız türkiyede sınav var eeee adam da her şehre üniversite açtı sınavsız üniversite olmasının başka yolu var mı.. ? Ünide eğitim de 10-20 yılda olmuyor o bir kültür dür oluşur oturur köklenir öyle gelişir onu parayla felan da yapamazsın! Bu sefer de üniler de eğitim iyi değil diye kötülüyorlar..
Arkadaş biraz daha realist mantıklı bakmak lazım olaya..
Bir kere sürekli mutsuzluk pompalayan da bir kesim var...!! Benim çevremde üniden mezun olup çalışamayan yok. Yok torpil lazım saçmalıkları var en koyu hükümet düşmanı en zor alınan bölüm e polis oldu, diğeri sağlıkcı oldu yani birileri sürekli algı yapıyor atanamazsın yandaş lazım torpil lazım, eğitim kötü, o böyle bence de insanlara ümitsizlik pompalayanlar bazı şeylerin sebebi.. Bir kitleye böyle ötekileştirirsen adam gitti kaldırımda yürüyen kızı kılıçla doğradı..
13-15 yaşında ki duyuları kontrol edemeyen çocuklara mutsuzluk pompalamak tehlikeli! Kahraman maraşda ki çocuk zaten çok sağlıklı görünmüyor, diğerinin yaşı 21 sanırım okula dönük geçmiş bir öfkesi var gibi.
https://youtube.com/shorts/tZ07OMZoh...BsesZPNNEvrdyk