🚀 [5 DAKİKADA İNDEX] Saniyeler İçinde İndeks Alma Garantisi Aylarca süren "Keşfedildi - Şu An Dizine Eklenmedi" sorununa kesin ve profesyonel çözüm. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━ Değerli R10 Üyeleri,
SEO süreçlerinin en büyük engeli olan indeksleme problemini, geliştirdiğimiz özel altyapı ve Google Indexing API entegrasyonu ile tamamen ortadan kaldırıyoruz. Standart ping servislerinin aksine,
1400+ aktif proxy düğümü ve optimize edilmiş tarama tetikleyicilerimiz ile URL'lerinizi doğrudan arama motoru dizinine gönderiyoruz.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━ 💻 GELİŞMİŞ YÖNETİM PANELİ VE İŞLEM AKIŞI 
- Canlı İşlem Takibi: URL'lerinizin Google sistemlerine iletilme sürecini anlık olarak terminal üzerinden izleyin.
- Toplu Gönderim Desteği: Yüzlerce URL'yi saniyeler içinde sisteme tanımlayın, gerisini otonom altyapımıza bırakın.
- Resmi API Güvencesi: İşlemler doğrudan Google protokolleri üzerinden gerçekleşir, sitenize hiçbir zarar vermez (Spam riski yoktur).
- Akıllı Tarama (Crawl) Optimizasyonu: Google örümceklerini sitenize en verimli şekilde yönlendirerek tarama bütçenizi korur.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━ 🔥 KISA SÜRELİ LANSMAN KAMPANYASI! 🔥 Sistemin açılışına özel: 1 URL = SADECE 1 KREDİ!
Kurumsal Çözümler ve Paket Fiyatlandırmaları:- BAŞLANGIÇ PAKETİ: 100 Kredi | 10$
- STANDART PAKET: 500 Kredi | 50$
- KURUMSAL PAKET: 1.000 Kredi | 100$
- VIP AJANS PAKETİ: 5.000 Kredi | 450$ (7/24 Özel Danışman ve Öncelikli Destek)
* İşlemler güvenlik ve gizlilik esaslarına dayalı olarak sadece USDT (TRC20) ile sağlanmaktadır. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━ 🎁 R10 REFERANS KONTENJANI
Altyapımızın hızını ve kalitesini test etmeniz için, ticaret puanı yüksek
ilk 5 kişiye 5 KREDİ (5 URL) ücretsiz tanımlanacaktır.
(Test etmek isteyen üyelerimiz konu altına "Referans olmak istiyorum" yazabilirler.) ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━ İLETİŞİM VE SİSTEME GİRİŞ
🌐
Sistem Girişi: www.fastautoindexing.online
💬
Hızlı Destek (Telegram): @HemenOnay
Referans olmak istiyorum.