🚀 [5 DAKİKADA İNDEX] Saniyeler İçinde İndeks Alma Garantisi
Aylarca süren "Keşfedildi - Şu An Dizine Eklenmedi" sorununa kesin ve profesyonel çözüm.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━

Değerli R10 Üyeleri,

SEO süreçlerinin en büyük engeli olan indeksleme problemini, geliştirdiğimiz özel altyapı ve Google Indexing API entegrasyonu ile tamamen ortadan kaldırıyoruz. Standart ping servislerinin aksine, 1400+ aktif proxy düğümü ve optimize edilmiş tarama tetikleyicilerimiz ile URL'lerinizi doğrudan arama motoru dizinine gönderiyoruz.

💻 GELİŞMİŞ YÖNETİM PANELİ VE İŞLEM AKIŞI

• Canlı İşlem Takibi: URL'lerinizin Google sistemlerine iletilme sürecini anlık olarak terminal üzerinden izleyin.
  • Toplu Gönderim Desteği: Yüzlerce URL'yi saniyeler içinde sisteme tanımlayın, gerisini otonom altyapımıza bırakın.
  • Resmi API Güvencesi: İşlemler doğrudan Google protokolleri üzerinden gerçekleşir, sitenize hiçbir zarar vermez (Spam riski yoktur).
  • Akıllı Tarama (Crawl) Optimizasyonu: Google örümceklerini sitenize en verimli şekilde yönlendirerek tarama bütçenizi korur.

🔥 KISA SÜRELİ LANSMAN KAMPANYASI! 🔥
Sistemin açılışına özel: 1 URL = SADECE 1 KREDİ!

Kurumsal Çözümler ve Paket Fiyatlandırmaları:
  • BAŞLANGIÇ PAKETİ: 100 Kredi | 10$
  • STANDART PAKET: 500 Kredi | 50$
  • KURUMSAL PAKET: 1.000 Kredi | 100$
  • VIP AJANS PAKETİ: 5.000 Kredi | 450$ (7/24 Özel Danışman ve Öncelikli Destek)
* İşlemler güvenlik ve gizlilik esaslarına dayalı olarak sadece USDT (TRC20) ile sağlanmaktadır.

🎁 R10 REFERANS KONTENJANI
Altyapımızın hızını ve kalitesini test etmeniz için, ticaret puanı yüksek ilk 5 kişiye 5 KREDİ (5 URL) ücretsiz tanımlanacaktır.
(Test etmek isteyen üyelerimiz konu altına "Referans olmak istiyorum" yazabilirler.)
KONTENJAN DOLMUŞTUR

eratalay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site vaat ettiğini veriyor. Daha yeni olan otoritesi olmayan sitem için 01:37'de sisteme linki girdim, 01:45'te index aldı. Tebrik ederim çok başarılı duruyor. Referans kredisi için teşekkür ederim.
Hakkckr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hizmet gerçekten bir devrim! Sadece 15 dakika içinde, daha önce uğraştığım hiçbir şeyin sağlayamadığı hızda bir indeksleme sağladılar. Sitenizin Google sıralamalarında hızla yer bulması, dijital pazarlamada zamanın ne kadar kritik olduğunu gözler önüne seriyor. Tam anlamıyla profesyonel bir yaklaşım ve inanılmaz bir hız! Bundan sonra böyle bir başarı için bu ekiple çalışmaya devam edeceğim. Harika bir iş çıkardınız, gerçekten tebrik ediyorum!
Msq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha sisteme kayıt olalı 30 dakika bile olmamışken, web sitem sadece 15 dakika içinde Google’da indexlendi. Üstelik bununla da kalmayıp kısa sürede sıralamaya girmeye başladı.
Bu hız ve performans gerçekten etkileyici. Bundan sonra çalışacağım firmalar arasında kesinlikle üst sıralarda yer alıyor.

İLETİŞİM VE SİSTEME GİRİŞ

🌐 Sistem Girişi: www.fastautoindexing.online
💬 Hızlı Destek (Telegram): @HemenOnay