Birisi hemen yas kac demis. Konu benim yasimla alakali degil. Ulke bu kadar rahat bir sekilde kendi istedikleri hayat tarzina gore yonlendirilemez bu kadar. Bu iyi niyetli bir yasak degil asla. Tamamen hayat tarzina mudahale. 85 milyon insandan bahsediyoruz. Bugun oyun olur, yarin boomerlari etkileyecek bir sey. Hemen yazmis yas kac diye. Artik gercekten o kadar bunaldim ki bunlardan direkt engelliyorum artik.
Yaşı ben sordum ona göre bir durum tespiti yapacaktım, yargılamak için sormadım. Okullarda şiddet olayları yanında suça sürüklenen çocuk meselesinden malumatınız vardır. Her çocuğun psikolojik sağlamlığını aynı düzeyde değildir. Sizi 9 yaşında dediğiniz oyunun başına oturtan ebeveynler, sizin psikolojik sağlamlığınıza sahip olmayan bir çocuğu o oyunun başına oturttuğunda sonuç: Yaş 14, 5 silah, 7 şarjör, 9 ölü...
Tabii sadece oyun değil, televizyonda yayımlanıp duran şiddet dizileri vs. hepsini topla bir de psikolojik sağlamlığı olmayan bir çocuk koy ve topla. Sonuç: Siverek'teki okul baskını...
Çocuk eğitimini aileler olarak beceremiyorsak bu işe birileri el atmalı ki mesajda görüldüğü üzere (Tek bir eglencem var oyun oynamak) bir sıkıntı var bu işte...